Friday, November 18, 2011

Saya Nak Doodle FizgraphicDotCom


salam n selamat petang semua..
suke doodle x?qienah memang suke sangat2..
so jom sama2 kita join segmen apit..:)

so, sape2 nak join jom ikut sayarat kat bawah.

1. buat ENTRY yang bertajuk Saya Nak Doodle FizgraphicDotCom
dah buat tajuk 2..xcaya tengok kat atas..

2. Letak Banner doodle kat atas tue di entry korang..
tengok2..kat atas dah de bannerkan?copy je..

3. Sila Like PAGE dan PAGE ini dulu..
dah like kedua2nya..xlike sahaja tau.siap baca lagi..

4. Bagi 5 sebab kenapa anda suka doodle fizgraphic..
Qienah suka doodle apit sebabnye..

doodle apit terlalu cute miut n comel.
doodle apit FREE. kira memang pemurah le apit ni.hihi..
doodle apit de tema tersendiri. contoh cam doodle untuk raya, negeri, couple, exam n macam2 lagi.sesuai sangat.
doodle apit juga de tutorial. kira apit xkedekut ilmu, so kitorang leh belajar buat doodle juga.. tapi xdapat le buat secantik apit.huhu..
doodle apit mengikut citarasa kami. akak pernah tempah doodle dengan apit, memang doodle 2sebijik n lawa cam yang dikehendaki. 1oq ye..

6. Pastekan URL entry di ruangan komen kat bawah..
ok, siap entryni qienah akan paste entry di komen apit ye..

7. Tag 3 membe blogger korang..(lebih pown takpa)
qienah tag

8. Tarikh Tutup :
19hb November 2011 tepat jam 11.59 malam

stle dah..mudah jekan..
apalagi, sama2 join segmen ini..

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

2 comments:

  1. follow sini..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. congrats eh qienah coz mnang..

    btw, nk inform yg bloglink sy dh tukr lain.. ^_^

    http://greennnpanda88.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...