Saturday, February 2, 2013

2nd GA - KAIN PASANG

Assalamualaikum

Dah ada kain pasang untuk raya? jom join GA cik intan ni, mana tau..Untung-untung dapat kain pasang, boleh dah buat baju raya.. Cantik..


klik banner di atasni untuk join juga ye..

TARIKH TUTUP :
22 FEBRUARI 2013


Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Sunday, January 20, 2013

LIKE & SHARE e.L.e DeSiGN GIVEAWAY


Assalamualaikum..

Salam semua, sempena pembukaan kembali blog shop Qienah ni, qienah buat giveaway di page Qienah, so berminat boleh lah join ye.. Cara  ye mudah sahaja.


1. LIKE page Ele design
2. LIKE n SHARE picture kat atasni di wall korang ye.
3. COMMENT " SAYA JOIN " di bawah picture ini.
4. TEMPOH - 20 JAN -20 FEB 2013


Jemput-jemputlah join ye n memeriahkan giveaway ini. Beberapa hari lepas  due date akan di umumkan pemenangnya.

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Saturday, January 19, 2013

Giveaway by Dazh's Craft

Assalamualaikum..

Jom join, esok dah nk tamat.Insyallah sempat lagi nak join ni..

klik banner untuk join n tahu syarat-syaratnya..

TARIKH TUTUP:
20 JANUARI 2013


Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Saturday, January 12, 2013

Pre-Birthday Giveaway

Assalamualaikum..

jom sama-sama join..
hadiah menarik menanti anda semua..




Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Saturday, December 22, 2012

Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir

Assalamualaikum..

Jom join...blog yang ceriani..

20 hadiah menanti anda..

Due Date :
22 DEC - 31 DEC 2012




Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...