Saturday, December 22, 2012

Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir

Assalamualaikum..

Jom join...blog yang ceriani..

20 hadiah menanti anda..

Due Date :
22 DEC - 31 DEC 2012




Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Wednesday, December 12, 2012

Giveaway For Followers

Assalamualaikum


Jom semua kita pakat  join. sempat lagi ni. hari ni last.. huhu..  Nak tahu lebih lanjut, klik banner yer..

GOOD LUCK semua...


Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Sunday, November 11, 2012

Saya join GA 2012 Nurul Yui

Assalamualaikum..

Lama dah tak join GA, berhabuk dan blogku ini.hihi. so apa lagi, jom kita join sama-sama..


Pelbagai hadiah boleh dimenangi tau..nak join senang je.. klik banner kat atas ye..terus link ke blog yui..


Saya join GA 2012 Nurul Yui kerana menyokong blog YUI dan ingin memeriahkan lagi GA ini serta sebagai pembaca as a FOLLOWER blog YUI sewajibnya saya perlu menyertai GA ini.


TARIKH TUTUP:
23 NOVEMBER 2012

Gud luck..

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Monday, July 16, 2012

Giveaway by Mira-chan

Assalamualaikum..


Nak hadiah diatas?
Klik banner untuk join n tahu syarat-syarat ye..

Tarikh Tutup :
20 Julai  2012




Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Saturday, July 7, 2012

Lyana's Studio First Giveaway

Assalamualaikum

Nak hadiah enarik?
Jom join GA ini...

klik banner untuk join ye..
syarat ye mudah sahaja..

TARIKH TUTUP:
14 JULAI 2012




Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Thursday, July 5, 2012

Eqbal Zack: Brisbane Giveaway...

Assalamualaikum..

Dah lama tak join Giveaway..Ni cam menarik je, Jom sama-sama kita join..

Syarat  yang mudah n hadiah yang menarik..

menarik kan??


Qienah nak..nak..nak..

TARIKH TUTUP:
31 JULY 2012

nak join klik SINI.

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Monday, May 28, 2012

SAYA SUKA JOIN TAPI..

Assalamualaikum..
Apa khabar semua?Banyak join Giveaway [GA] or CONTEST hari ini?^_^ 

Harini Qienah just nak kongsi apa yang dirasa bia dijemput join GA or CONTEST. Qienah suka join tapi itulah, kekadang jadi malas tau. Nak tau kenapa?

Zaman sekarang orang buat GA biasanya suka mintak sponsor, so banyak sangat le yang kena LIKE n FOLLOW sponsor diorang..kalau dalam 5-10 sponsor je tak apa tapi ni kadang-kadang sampai 50 sponsor tau. banyak tu, (mesti ada je termiss LIKE n FOLLOW nak-nak kalau line tak OK.huhu..)sabar je..Qienah perasan lagi, kita just LIKE n FOLLOW je, lepas tu tak amik tahu kisah apapun..bila buka DASHBOARD nak blogwalking baru le perasan datang dari mana le semua entry-entry blog yang tak dikenali.huhu..(maybe inilah sebab lepas habis je GA or CONTEST, FOLLOWERS dah jadi kurang, bab kata lain dah di DELETE.hoho)

Inilah luahan seorang blogger yang suka join GA n CONTEST, nanti mesti ada yang kata. Tak nak buat semua tu, jangan le sibuk-sibuk nak join.hoho..Qienah bukan nak mengkritik sangat tapi itulah, qienah join semua itu untuk menyokong tapi dah banyak sangat kena buat, malas juga..MAAF semua..



Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Saturday, May 26, 2012

1st GA:MairaDiana Nak Kasi Brooch

Assalamualaikum..
Ni nak join GA lagi..kalini dapat brooch cantik, korang mesti mahu jugakan?so, sementara sempat, jom semua pakat-pakat join..mudah je tau, tak de susah-susah   tau..


klik banner di atas untuk join n tahu syarat-syaratnya..




Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Tudung Murah Collections GIVEAWAY

Assalamualaikum..
Jom join giveaway sama-sama.

klik banner untuk join ye..

Qienah tag :


TARIKH TUTUP:
7 JUNE 2012


Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Wednesday, May 9, 2012

Thank You Cikgu! Giveaway by Mala Nasohah

Assalamualaikum..
Lama dah tak join contest or giveaway..So, sekarang nak join la..sempena hari guru..huhu..tahunni dah tak dapat le hadiah sempena hari guru...dah behenti jadi cikgu..hoho..pepun, jom sama-sama kita join..tak lama dah nak last date..

klik banner di atas untuk join ye..

Ucapan untuk guru tersayang -->
Terima kasih buat semua pengajarku, cikgu-cikgu di SKDM1, SMKDM, SMKTIZ, SMTD n lecture-lecture di UITM. jasa korang memang terlalu banyak n sentiasa beri yang terbaik untuk anak didikmu ini. TERIMA KASIH..

Qienah tag :

Hadiah menarik akan dimenangi. so, jangan lepaskan peluang..

TARIKH TUTUP:
16 MEI 2012




Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Friday, March 23, 2012

SEGMEN : Saya Suka Doodle

Assalamualaikum..
Apit de nak kasi doodle lagi..Jom-jom..cepat tau..Kali ni untuk 60 orang je tau..suka doodle yangni..cute n comel sangat-sangat tau..

klik picture di atas untuk tahu SYARAT n JOIN..
comel kan doodle ni..^_^
Nama : Qienah
 Warna feveret : Pink gelap

Qienah tag :

Gud luck ye APIT..semoga makin suksess n makin maju buat doodle ye..i LIKE..



Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

2st Giveaway : Share and Win!!

Assalamualaikum..
Nak menang hadiah??
Jom join 2nd giveaway ni..^_^

nak JOIN n tahu SYARAT, klik banner di atas ye..

Qienah tag :

TARIKH TUTUP:
 20 APRIL 2012





Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

MegaGiveAway by Penmerah.com

Assalamualaikum..
Jom join MegaGiveaway ni, banyak juga hadiah tau..Mana tau ada di antara kita yang akan bertuah nanti..ye tak?so, sama-sama kita menjoinkan menyerah diri dalam aktiviti ini..hihi..

klik banner untuk tahu SYARAT n JOIN.

Qienah nak tag :

TARIKH TUTUP:
7 April 2012




Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Sunday, March 18, 2012

1st Giveaway by Ceritera Alline

Assalamualaikum..
Jom sama-sama kita join Giveaway Alline sempena FOLLOWERS ye dah 500+.

klik banner untuk tau SYARAT n JOIN ye..

HADIAH-HADIAH menarik menanti tau..
 
Qienah tag : 

TARIKH TUTUP:
15 April 2012

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Monday, March 12, 2012

Segmen Saya Nak Doodle Apit

Assalamualaikum..
kali ni apit nak kasi doodle lagi le..jom sama-sama kita join. Ada doodle untuk lelaki juga tau.

nak join klik banner ye..
Nama : Qienah
Warna Feveret : Hijau
 
SAPE YANG CEPAT AKAN DAPAT DOODLE ni tau..

Qienah tag :




Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Sunday, March 11, 2012

saya nak tudung bawal

Assalamualaikum..
Trend tudung bawal kembali lagikan.. So,qienahpun nak juga tudung bawal.korang?Kalau nak juga, klik di bawah ye.

TARIKH TUTUP:
23 March 2012
 

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

2nd Giveaway by Yana Saniey

Assalamualaikum..

Jom join GA paling mudah..Just follow n tag kawan-kawan untuk join.

klik banner untuk join ye..

Qienah tag :

TARIKH TUTUP:
6 April 2012
Jumaat


Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

GuGurl GiveAway by Anis Athia

Assalamualaikum..
Hujan petangni.hoho..
Jom sama-sama dengan qienah join GA Anis..Banyak hadiah boleh di menangi tau..

klik banner untuk join tau..
mudah sangat-sangat untuk join.

TARIK TUTUP:
30 APRIL 2012


Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...