Thursday, October 27, 2011

UNC Giveaway Time!!

salam,
jom join this GA.

KLIK banner untuk syarat2nyer ye.

TARIKH TUTUP:
8 NOVEMBWR 2011

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Monday, October 24, 2011

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Salam n selamat malam semua,
sihat?sejuk2ni..jom join GA pen merah ye..
hadiah lumayan menanti korang tau..

anigif penmerah 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com
klik banner untuk join ye..

qienah tag :




TEMPOH :
21 Oktober – 10 November 2011


Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Friday, October 21, 2011

3rd GA RossRazif

salam semua..
de lagi GA..jom kita join..

klik banner ye..

TARIKH TUTUP:
1 NOVEMBER 2011


Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

My 3rd GA ~ Adam & Alif

salam semua..
jom join GA kat blog ibu comel ini..

klik banner untuk tau info nya ye..

TARIKH TUTUP:
29 OKTOBER 2011

gud luck ye..

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Biqque's October Lucky Follower

salam,
adakah anda bertuah di bulan october ini?
jom join us..

click picture ye..

LAST DATE to join:
25 OCTOBER 2011


Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

giveway by, Marliyana Mk

salam semua..
jom kita join GA ini..

klik banner utk lagi..lagi info..
---> cantik banner..

TARIKH TUTUP:
18 NOVEMBER 2011

Qienah tag:
----> ASH <-----
----> BUDAK <-----
----> k.atie <-----
----> NIDA <-----

Gud luck semua..


Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

saya nak FM ni!

salam semua..
nak FM sendri x?jom join..

klik picture di atas untuk info lebih lanjut.

cara ye:
1. Mestilah follower blog ni
2. Taipkan "saya nak FM ni!" kat komen entry ni sahaja
3. nak buat entry pun boleh (tak paksa.. ) tp tinggalkan link supaya penyertaan di komen dikira 1 dan penyertaan buat entry dikira 1.. maknanya kalau ada dua2 kira 2 penyertaan la..
4. Pemenang atas CABUTAN bertuah
5. Hanya 3 pemenang di pilih.

TARIKH TUTUP:
30 OKTOBER 2011

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Sunday, October 16, 2011

1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!!

salam semua..
nak perfume x?jom join GA ini..:)

klik banner untuk tahu lebih lanjut.

TARIKH TUTUP:
31 Oktober 2011
hadiah yang menarik untuk menang tau..

so,gud luck untuk semua..
10q buat MrBaiz

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Saturday, October 15, 2011

Cabutan Bertuah LCS

salam..
jom join cabutan bertuah ini..
blogni de macam2 bnde cute leh tempah.. :)

nak tau lebih lanjut, klik banner ye..

qienah tag:



Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Wednesday, October 12, 2011

Giveaway Ulangtahun Kelahiran ke 2 Rayyan

salam semu..
jom join GA besday..

klik banner untuk join ye..

hepi besday buat rayyan..
hope cepat besar n makin ensem.

TARIKH TUTUP:
30 OKTOBER 2011

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Tuesday, October 11, 2011

Giveaway: FM Macam-macam Ada

salam semua..

klik banner utk tau lebih lanjut..

TARIKH TUTUP :
31 0KTOBER 2011

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Monday, October 10, 2011

Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina

salam..
peminat angry bird???

klik banner untuk join ye..

TARIKH TUTUP :
18 Oktober 2011.. 2 Petang

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Saturday, October 8, 2011

BIRTHDAY GIVEWAY!!!!

salam semua..
jom join besday GA dr blog ct iaitu blog NAUFAL n NUREEN.
senang je cara ye..

klik banner di atas untuk tahu syarat2 nyer.

TARIKH TUTUP:
18 NOVEMBER 2011

so, buat ct n husband.
semoga panjang umo n dmurahkan rezki.
semoga berbhagia selalu.aminnn.
gud luck ye..

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Fantaghirolynn Giveaway

salam semua..
nak selipar angry bird x?jom join this GA..


nak tau lebih lanjut, klik banner di atas ye..('',)

TARIKH TUTUP :
1 NOVEMBER 2011

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Tuesday, October 4, 2011

Giveaway : Domokun Vs Angry Birds

salam semmua..
jom kt semua pakat join GA..xlm dh nk tamat tau.huhu.

nak tau lebih jelas, klik banner kat atas ye..

qienah tag member2 iaitu



pilh antara 2, qienah pilih yang bawahni. angry bird..
suke sangat coz muke ye garang tp sangat2 le cute tau.hihi..lgpn mmg betol2 comel le..game ye dah abs level main tau, mmg suka le game ye.hihi..

akhir kate..gud luck semua..

TARIKH TUTUP:
5/11/2011

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Give Aways Template dari Cik Nurfarah

salam semua..
nak blog lawa x?jom join blog GA kat blog farah ni..mmg cantik blog ye tau..so sape2 brmnt nk blog brwajah baru..jom le join..

http://4.bp.blogspot.com/-C8x7hrrwYfk/Tky1e8zZe1I/AAAAAAAABq4/nsjSm9K5uIY/s1600/GiveawaysCiknurfarah.gif

nak tau lebih lanjut, klik banner kat atas ye.

qienah tag:

TARIKH TUTUP:
31 Oktober 2011



Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

givEawAy sELAmAt uLAngtAhun kELAhirAn MUHAMMAD AKIF FAIQ

salam semua..
br je menang GA, jom kita join lagi.mne tau bertuah ke.hihi..

nak tau lebih lanjut, klik banner kat atas ye..

hadiah ye lawa sangat tau

kasi kat sofiya ok gakni..
belum khwin gak.huhu..

TARIKH TUTUP :

16 Oktober 2011 (Ahad)
jam 11.09 pagi

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

DAPAT HADIAH dr GA azatiesayang

salam,
ni kali ke 4 dah qienah menang GA..untung juga le nasib qienah kn.hihi..
nak tau qienah dapt pe?jeng..jeng..


beg mekup..ok dh..leh simpan mekup yang de walaupun qienahni xmekup sangat.

nak tau sape lagi pemenang, klik SINI.

so, 10q kat k.atie..sudi kaci adiah kat qienahni..

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Saturday, October 1, 2011

GiveAway by anis athia

salam semua..
jom join giveaway...

klik banner diatas untuk INFO yang lengkap.

SYARAT2 mudah je, iaitu :

buat entry bertajuk "GiveAway by anis athia"
copy banner di atas dan link kan ke blog ini
hantar link entry anda di ruangan comment entry ini sahaja

so,pkir pe lagi..jom join..

TARIKH TUTUP
1 NOVEMBER 2011

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...