Friday, July 29, 2011

"GiveAway : "One Klik One Present by Lyssasecret"


salam semua..
jom join GA lg..qienah br jupe blogni..esok dh LAST DATE ye tau..

TARIKH TUTUP :
30 JULAI 2011


So, jom pkat2 join..hadiah ye trsgt2 le mnrik tau..mst korang nk py..('',)

syarat ye sng je..nk tau klik ke blog LYSSA ye..

nk tau adiah ye??

HADIAH2 UTAMA :
Tempat Pertama : - RM50
Tempat Kedua : - RM30
Tempat ketiga : - RM20

HADIAH SAGUHATI :
5 orang akan mendapat wang berjumlah RM10 seorang.

ape lgi..pakat2 join ye..('',)

qienah tag..

--> AKAK
--> ADIK
--> HAJAR
-->SHIMA

gud luck untuk semua..cayok2..

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

1st Giveaway Dari Angahiera


Assalamualaikum semua..('',)
jom join GA lgi..ni dr blog ANGAHIERA.


Syarat ye klik SINI

komen qienah..:-

blogni mmg cantik..tgk je kat banner ye..cntikkn..
isi2 n cite ye jg mnrik je..

Hadiah Giveaway :-

- Pertama : Topup reload rm50
- Kedua : Topup reload rm30
- Ketiga : Topup reload rm10
- Mungkin ada hadiah lain yang akan d berikan selain di atas^^

gud luck utk semua..('',)

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Saturday, July 23, 2011

LITTLE FINGERS AUGUST 2011 CONTEST

sape nk header baru???jom join this contest..jz sambung ayt di bawah..

" eB, wa @ aku @ sayer @ i nk mintak HEADER satu sbb..................................... "
qienah rasa header d blog ini sgt2 menarik,ceria, cute n kreatif mcm tuan empunya..lgpn qienah inginkn header yg cun melecun.hihi..



dah join..

DATELINE: end of AUGUST..
SYARAT : klil di SINI
HADIAH : free header

so, gud luck everyone..('',)




Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

IDA : BLACK AND WHITE CONTEST

jom join contest lg..sng je...xssh2 tau..


1--> buat entry tajuk IDA : BLACK AND WHITE CONTEST
2--> letak header comel tuan blog..(amik yg ats 2..)
3--> letak gambar black n white dalam entry korang..gmbr yg paling korang rs CUN..
4-> leak link entry korang kat ruang komen di SINI

so, qienah dh buat semua syrat 2..kt bwhni pic yg qienah pertaruhkan..hihi..
korang rs pe?CUN??COMEL??CUTE ('',)

pic zmn study dlu..lm dh..('',)
sopan je.hik2..



Tarikh tutup :

12 OGOS 2011
-- JUMAAT--- 11.59 p.m ---

Hadiah:

1--> Forrero Rocher..
2--> encik Domo..
3--> homemade chocolate..



akhir kata, jemput2 le kawan2 join ye..
yg pasti semoga IDA suksess selalu.amin..('',)




Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Friday, July 22, 2011

RedMattopStyle 1st Giveaway

de GA lagi..jom sama2 kita join..ye terbuka kepada semua blogger seluruh malaysia.
mnrik tau.adiah bes2 je..nm blog ye



sebuah blog kraf felt buatan sendri..
nk tau ape2 info klik kt blog ye..mnrik je jln2 d sn.xjemu tgk.


1. Jadi Follower blog RedMattopStyle

2. Buat entry tentang "RedMattopStyle 1st Giveaway", letak sekali banner tak seberapa di atas di blog anda dan link kan semula ke entry GA ini.

3. Tag RedMattopStyle di bloglist anda.

4. Setelah selesai, tinggalkan link entry yang anda dah post di ruangan comment entry giveaway ni.

semua handmade tuan blog sndiri yg buat tau.

Hadiah Pertama : 1set of Lovely Car Charm + Lovely HP Charm
Hadiah Kedua : 1set of Red Velvet Cupcake + 2pcs Cupcakes
Hadiah Ketiga : 2pcs of Strawberry Keychain + HP Charm
Hadiah Keempat : 1pcs Ladybird Keychain
Hadiah Kelima : 1set of Red Roses Hair Clip

Hadiah Misteri akan diberikan kepada seorang blogger yang bertuah.



de macam2 yang menarik tau..jom kt tgk ye..qienah amk skit je..nk tgk byk2 mmg kn klik blog ash tau..

id card holder yg mnrik..

bookmark cute..


brooch kitty yg cantik..



hair clip munge2+animals..


car charm..mnrik gntg dlm keteni...

12.00 malam
---> JUMAAT : 29 JULAI 2001 <---

so,meh rmai2 pakat join..mne tau dpt adiah mnrik..insyllh..




Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Saturday, July 16, 2011

ADC & FN GIVEAWAY

kali ini qienah nk ajak korang semua joinGA bolog ini iaitu...
art design caraft..korang leh klik di SINI utk terus link ke GA ini..



setiap GA de syrat, so jom pkat tgk syarat yg diberi..


1. Follow blog art.design.craft
2. Follow blog Fatin Najwa
3. Like page art.design.craft
4. Buat entri yang kreatif bertajuk "ADC & FN GIVEAWAY" dan letakkan banner giveaway dalam entri anda serta link blog kami.
5. Tinggalkan link untuk entri anda pada kotak comment pada entri ini.
6. Tag 3 rakan anda untuk sama2 join giveaway ini. Sharing is caring. =)

jom lyn hadiah2nya..
mst korang terliur py..btol x?hihi
lynnnnnnnnnnnnn


hadiah pertama

hadiah kedua


hadiah ketiga


hadiah keempat

amacam??mmg terliur jekn dgn adiah2 ye..so, semua kn le join n ikut2 le smua syrat yg dinyatakan di atsa..xpyhpn..sng je.btol2..

qienah tag
--- akak ---- adik ---- ele design --- farah ----

tarikh tutup
---> 24 OGOS 2011 <---

gud luck smue..mg suksess..
xlupe jg..hepi besday xlm lg ye..mg dmurahkn rezki n bhgia selalu..

AMEEEN..




Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Yana Birthday Giveaway

salam semua...
jom join GA lagi, kalini sempena birthday Yana..

so, jom pakat tgk syarat2 ye..('',)

  1. Terbuka semua blogger yang mempunyai alamat di dalam negara Malaysia. -yup, qienah mmg dk di malaysia..---- TERENGGANU ----
  2. Membuat entri ringkas mengenai GA ini yang bertajuk "Yana Birthday Giveaway". - tengah menaipni..:P
  3. Letak banner BIRTHDAY GIVE AWAY kat entri tersebut.-banner de di ats, bes kek 2..liur plk.:P
  4. Buat la ape2 ucapan sempena besday saye. - sempena besday YANA, qienah ucapkan semoga d pjgkn usia n dlimpahkah rezki yg brganda2..jg tidak lupa juga mg mndapat keberkatan hidup d dunia serta akhirat dr NYA..ameen..
  5. Menjadi follower blog Loveadamadani.-dah jd, qienah follower yg ke 82..
  6. Tag lah seberapa ramai rakan blogger. Pastikan mereka tahu dengan jelas link GA ini.-qienah tagkn -- akak---adik---farah----
  7. Akhir sekali tinggalkan link entri anda dalam bahagian komen entri ni.--jom g tggl entry..:)
  8. Due date 30 Julai 2011.-xlm dh..jom pkat join..mne tau de rzki..:)
  9. Sekian Terima kasih.-sama2..gd luck..
nk tau hadiahnya?jom tgk..:)

Hadiah berupa wang TUNAI (*make sure mesti ade akaun maybank)

1st Prize : RM30.00
2nd Prize : RM20.00

*Pemenang akan di pilih melalui CABUTAN BERTUAH oleh Dua beradik (Adam& Adani).


so, jom le sm2 kt memeriahkn lg GA ini dan mggembirakan YANA d bulan ini sempena besday nya.



Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Sunday, July 10, 2011

Baju Raya Contest 2011

Sempena Hari Raya yang bakal menjelma hujung bulan 8 ni kami Kek Lapis Sarawak ingin mengadakan CONTEST BAJU RAYA 2011 dimana para pemenang akan mendapat hadiah istimewa yang akan kami berikan. Terdapat 3 kategori yang akan dipertandingkan iaitu:

1.Kategori Lelaki
2.Kategori Wanita
3.Kategori Pasangan atau Keluarga

Syarat penyertaan terbuka kepada sesiapa sahaja asalkan mempunyai alamat di Malaysia dimana kami akan menghantarkan hadiah kelak.

Cara penyertaan:
1.Copy entry ini tanpa mengubah apa-apa dan postkan di dalam blog anda. Caranya highlight entry ini kemudian tekan "Ctrl + C" kemudian pergi ke post anda kemudian tekan "Ctrl + V"
2.Like Fanpage kami supaya anda dapat upload dan like gambar anda kemudian. Boleh klik button like dibawah ini.




3.Emailkan kepada kami gambar anda memakai baju raya anda tak kira baju tahun ni atau tahun lepas tetapi hanya boleh masuk satu saje tau =p beserta link blog post anda yang anda telah copy paste tadi ke keklapisborong@gmail.com. Kami akan delete gambar yang kami rasakan tidak 'sesuai'. Boleh klik pada link dibawah untuk pergi ke album kami untuk melihat gambar peserta.




4.Jemput rakan atau sesiapa sahaja untuk like gambar anda pastikan dia like dulu fanpage kami sebelum like gambar anda.


"Peserta yang mempunyai vote atau like yang paling banyak akan dikira sebagai pemenang"


Para pemenang akan mendapat kek lapis untuk hari raya daripada kami..huyeaa..
Pemberian hadiah adalah seperti berikut.


1.Kategori Lelaki
- 2biji kek lapis bernilai RM25 setiap satu keseluruhan RM50
2.Kategori Wanita
- 2biji kek lapis bernilai RM25 setiap satu keseluruhan RM50
3.Kategori Pasangan atau Keluarga
- 4biji kek lapis bernilai RM25 setiap satu keseluruhan RM100


*Pemenang boleh memilih kek kegemaran mereka dan akan dihantar seminggu sebelum raya.


Tarikh tutup penyertaan adalah 17/08/2011 lebih kurang 2minggu sebelum raya.

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...