Monday, May 28, 2012

SAYA SUKA JOIN TAPI..

Assalamualaikum..
Apa khabar semua?Banyak join Giveaway [GA] or CONTEST hari ini?^_^ 

Harini Qienah just nak kongsi apa yang dirasa bia dijemput join GA or CONTEST. Qienah suka join tapi itulah, kekadang jadi malas tau. Nak tau kenapa?

Zaman sekarang orang buat GA biasanya suka mintak sponsor, so banyak sangat le yang kena LIKE n FOLLOW sponsor diorang..kalau dalam 5-10 sponsor je tak apa tapi ni kadang-kadang sampai 50 sponsor tau. banyak tu, (mesti ada je termiss LIKE n FOLLOW nak-nak kalau line tak OK.huhu..)sabar je..Qienah perasan lagi, kita just LIKE n FOLLOW je, lepas tu tak amik tahu kisah apapun..bila buka DASHBOARD nak blogwalking baru le perasan datang dari mana le semua entry-entry blog yang tak dikenali.huhu..(maybe inilah sebab lepas habis je GA or CONTEST, FOLLOWERS dah jadi kurang, bab kata lain dah di DELETE.hoho)

Inilah luahan seorang blogger yang suka join GA n CONTEST, nanti mesti ada yang kata. Tak nak buat semua tu, jangan le sibuk-sibuk nak join.hoho..Qienah bukan nak mengkritik sangat tapi itulah, qienah join semua itu untuk menyokong tapi dah banyak sangat kena buat, malas juga..MAAF semua..



Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Saturday, May 26, 2012

1st GA:MairaDiana Nak Kasi Brooch

Assalamualaikum..
Ni nak join GA lagi..kalini dapat brooch cantik, korang mesti mahu jugakan?so, sementara sempat, jom semua pakat-pakat join..mudah je tau, tak de susah-susah   tau..


klik banner di atas untuk join n tahu syarat-syaratnya..




Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Tudung Murah Collections GIVEAWAY

Assalamualaikum..
Jom join giveaway sama-sama.

klik banner untuk join ye..

Qienah tag :


TARIKH TUTUP:
7 JUNE 2012


Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Wednesday, May 9, 2012

Thank You Cikgu! Giveaway by Mala Nasohah

Assalamualaikum..
Lama dah tak join contest or giveaway..So, sekarang nak join la..sempena hari guru..huhu..tahunni dah tak dapat le hadiah sempena hari guru...dah behenti jadi cikgu..hoho..pepun, jom sama-sama kita join..tak lama dah nak last date..

klik banner di atas untuk join ye..

Ucapan untuk guru tersayang -->
Terima kasih buat semua pengajarku, cikgu-cikgu di SKDM1, SMKDM, SMKTIZ, SMTD n lecture-lecture di UITM. jasa korang memang terlalu banyak n sentiasa beri yang terbaik untuk anak didikmu ini. TERIMA KASIH..

Qienah tag :

Hadiah menarik akan dimenangi. so, jangan lepaskan peluang..

TARIKH TUTUP:
16 MEI 2012




Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...