Friday, March 23, 2012

SEGMEN : Saya Suka Doodle

Assalamualaikum..
Apit de nak kasi doodle lagi..Jom-jom..cepat tau..Kali ni untuk 60 orang je tau..suka doodle yangni..cute n comel sangat-sangat tau..

klik picture di atas untuk tahu SYARAT n JOIN..
comel kan doodle ni..^_^
Nama : Qienah
 Warna feveret : Pink gelap

Qienah tag :

Gud luck ye APIT..semoga makin suksess n makin maju buat doodle ye..i LIKE..



Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

2st Giveaway : Share and Win!!

Assalamualaikum..
Nak menang hadiah??
Jom join 2nd giveaway ni..^_^

nak JOIN n tahu SYARAT, klik banner di atas ye..

Qienah tag :

TARIKH TUTUP:
 20 APRIL 2012





Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

MegaGiveAway by Penmerah.com

Assalamualaikum..
Jom join MegaGiveaway ni, banyak juga hadiah tau..Mana tau ada di antara kita yang akan bertuah nanti..ye tak?so, sama-sama kita menjoinkan menyerah diri dalam aktiviti ini..hihi..

klik banner untuk tahu SYARAT n JOIN.

Qienah nak tag :

TARIKH TUTUP:
7 April 2012




Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Sunday, March 18, 2012

1st Giveaway by Ceritera Alline

Assalamualaikum..
Jom sama-sama kita join Giveaway Alline sempena FOLLOWERS ye dah 500+.

klik banner untuk tau SYARAT n JOIN ye..

HADIAH-HADIAH menarik menanti tau..
 
Qienah tag : 

TARIKH TUTUP:
15 April 2012

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Monday, March 12, 2012

Segmen Saya Nak Doodle Apit

Assalamualaikum..
kali ni apit nak kasi doodle lagi le..jom sama-sama kita join. Ada doodle untuk lelaki juga tau.

nak join klik banner ye..
Nama : Qienah
Warna Feveret : Hijau
 
SAPE YANG CEPAT AKAN DAPAT DOODLE ni tau..

Qienah tag :




Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Sunday, March 11, 2012

saya nak tudung bawal

Assalamualaikum..
Trend tudung bawal kembali lagikan.. So,qienahpun nak juga tudung bawal.korang?Kalau nak juga, klik di bawah ye.

TARIKH TUTUP:
23 March 2012
 

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

2nd Giveaway by Yana Saniey

Assalamualaikum..

Jom join GA paling mudah..Just follow n tag kawan-kawan untuk join.

klik banner untuk join ye..

Qienah tag :

TARIKH TUTUP:
6 April 2012
Jumaat


Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

GuGurl GiveAway by Anis Athia

Assalamualaikum..
Hujan petangni.hoho..
Jom sama-sama dengan qienah join GA Anis..Banyak hadiah boleh di menangi tau..

klik banner untuk join tau..
mudah sangat-sangat untuk join.

TARIK TUTUP:
30 APRIL 2012


Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...