Monday, February 27, 2012

Hsue Craft 4th Giveaway

Salam semua..
Qienah dah di tag oleh seorang blogger iaitu mrs bullat.
Jom sama-sama kita join juga GA ini..

nak join n tau syarat ye, klik banner kat atas ye..

Hadiah HANDMADE menanti anda tau.

Qienah tag :
 

TARIKH TUTUP:
15 MAC 2012

Gud luck untuk SUE.semoga sentiasa succes ye..



Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Sunday, February 26, 2012

Lovestory313 1st Giveaway

Salam semua..
Jom kita join GA lagi..
Mudah sangat-sangat nak join tau..

Hadiah-hadiah menarik menanti tau.nak duit?topup?
So, siapa mahu join n tahu SYARAT ye, klik banner.

Jangan lupa tag kawan-kawan ye 
qienah tag :

 

TARIKH TUTUP: 
1APRIL 2012


Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Saturday, February 25, 2012

Mala Nasohah 1st Giveaway Contest 2012

Salam..
ni qienah nak join GA lagi..
jom sama-sama kita join ye..yang pasti GA ni kena join dengan ikhlas tau..jangan tipu-tipu.ok?

nak join juga sila klik banner di atas ye..
tak pun korang boleh klik link ini.

Mutiara Kata:
Setiap apa yang kita lakukan mesti mahukan KEJAYAAN or PERHARGAAN tapi semua itu mesti mendapat keredhaan dari NYA. Seabagai INSAN, sentiasa le kita berDOA, Insyallah di mana ada usaha, di situ ada KEJAYAAN
 
TEMPOH:
29 Januari -29 Februari 2012
 
 
 



Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah

Salam semua..
Jom kita sama2 join GA di blog WAWA ni.
comel je tuan blogni..

Hadiah menarik menanti tau..
cara nak join mudah sangat.

nak join juz klik kat banner ni ye..
mudah jekan??

so gud luck untuk semua..

TARIKH TUTUP:
15 MARCH 2012

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Saturday, February 18, 2012

Cik Bunny Buat Giveaway LAGI, Join Sekarang!

  salam semua..
Jom join GA, cik bunny buat GA lagi..

 klik banner untuk tau SYARAT n JOIN ye..

jom LIKE n FOLLOW penaja-penaja..^__^


TARIKH TUTUP:
6 MARCH 2012


 

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Wednesday, February 8, 2012

Contest Gambar Cute Face by Cahaya wahyu & Fazi isma

salam,
minggu ni untuk join contest jekan.hihi.
jom sama2 kita join tau.jom..:)

klik banner untuk join ye.MUDAH je..

 
comel tak?hihi..
Qienah tag :
ash

Bukti follow
 Cahaya Wahyu
 Fazi Isma

TEMPOH :
04hb February 2012 sehingga 09hb February 2012.

So, gud luck untuk semua ahli GF ye.semoga korang sentiasa suksess.

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Tuesday, February 7, 2012

CONTEST : DUIT vs MIMPI by YUI & EZA

salam semua..
kalini kita teka duit pulak..
jom sama2 kita meneka ye.hihi..wak approximate yg pyahni.huhu.pepn  try the beskan..:P

klik banner ye untuk join..

Qienah teka : RM232.12

IMPIAN?
Bagi qienah sekarang, mahukan satu bentuk kehidupan yang membawa kebahagian di dunia seiring membawa ke akhirat juga.
TEMPOH :
Sehingga 10 Februari 2012
last submit pada 12.00 tengahari ya

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...