Saturday, November 26, 2011

Mega Giveaway by Auni , Izyan , Yanie

salam semua..
jom join GA..thank to ctk coz tag qienah..

klik banner untuk join n tau syarat ye..

hadiah dipilih secara random.so sape bertuah, akan dapat adiah 2..ok?hadiah ye lumayan sangat2 tau..macam2 de..bab kte tuan umah.. " MEGA " .hihi

qienah tag :

TARIKH TUTUP:
25 DISEMBER 2011

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

"Vote for Us II" Lucky Draw~!!

salam semue,
jom vote NISA, nnt kita plk leh hadiah.hihi..

klik banner untuk tau camne nak VOTE n tengok hadiahnya..:)

TEMPOH VOTE:
25 November - 31 December 2011

so, gud luck untuk NISA...moga berjaya..:)

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Thursday, November 24, 2011

SYAKIRSOFIYASYAKIRA 1ST GIVEAWAY

salam semua..
klik SINI jab ye..:)

klik banner untuk join ye..

Qienah tag :

TARIKH TUTUP :
15 DISEMBER 2011

Hadiah2 ye bes, dapat buku untung 2..coz belum kawen n de baby lagi qienahni.hihi

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

CONTEST AZAM SMART MAAL HIJRAH by DRC

salam semua..
si klik SINI dulu ye...

klik banner untuk tau syarat2 join..

qienah tag :

TARIKH TUTUP :
13 DISEMBER 2011

AZAM MAAL HIJRAH
~ mahu menjadi seorang anak dan isteri yang solehah wa musleh ~
kerana qienah masih di bawah tanggungan ibu dan ayah..qienah perlu menjaga adab dan mengikut ajaran agama..jika terpesong anak itu, kemungkinan tiada cahaya ibu bapa di akhirat juga nanti. insyallah tak lama lagi qienah akan mendirikan rumah tangga. so kena le berusaha menjadi seorang isteri yang patuh pada suami, bab kate sentiasa menjaga adab pergaulan, adab berpakaian, adab bercakap dan sebagainya.i'm a muslim..


Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

GiveAway 2nd Anniversary by Mamarayyan'

salam semua..
hujan2ni xtau nak buat ape kan??
so jom joi GA ini..

klik banner untuk join ye..

UCAPAN :
SEMOGA KALIAN BERBAHAGIA SELAMA NYA..XLUPE JUGA SEMOGA HIDUP AMAN SERTA SENTIASA DIMURAHKAN REZEKI.AMEEN..

TARIKH TUTUP :
30 NOVEMBER 2011

hadiah2 ye mmg bes juga tau..
klik SINI jab ye..gud luck semua..

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Tuesday, November 22, 2011

GIVEAWAY : YAHOO CUTI SEKOLAH

salam semua..
ni nak menjemput korang semua untuk join 1st GA qienah..
nak tau camne klik SINI n SINI.

nak tau syarat, klik banner ye..

join2 tau..de hadiah untuk korang..

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Yasmin Aris 1st GA

salam semua,
jom join GA lagi..
klik SINI dulu ye..

klik banner untuk join sama..

SYARATnya (copy dari blog yasmin Aris) :
1. Wajib FOLLOW bLog ni duLu, dan LIKE Facebook Page tu skaLi yee :D HAHA .

2. Dahh ? Trime kasih :) :P Then, korang jz perLu buat satu new post.
DaLam new post tu kena ade :
· TitLe yg bertajuk “Yasmin Aris 1st GA”
· Copy semua syarat-syarat GA ni .
· Jangan Lupe Letak gamba kat atas tu skaLi .
(Tekan gamba, right cLick, save as & upLoad kat dLm entry korang)
· Gambar tu mesty Lah di LINK kan kepada entry ini .

3. Fahemm ? Hihi :) Seterusnyee, tinggaLkan Link entry yg korang dah pubLishkn tuu kat ruangan komen bawah nii . Dah siapp ! :)

4. Ok, ok .. GA ni akan dibataLkn kLu penyertaan tak Lebih dari 10 orang . Huhu T-T
So, join Lah beramai-ramai yee ! kite sukee . Hii

5. Tarikh tutup : Sabtu-[19 DISEMBER 2011] Lambat Lg kan ;P ade mase nk join . Jom jomm !

So, jom sama2 kita join..kalau de tuah, memeng beruntung le..:)

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Sunday, November 20, 2011

Contest My Top Referral by Amira Studio

salam semua..
nak hadiah dah..jom join contest ini..
mudah je tapi kena berusaha le sikit..ok?yang pasti korang kena banyak promote le.ok?


nak tau lebih2 lagi..
klik banner di atas ye..:)

TARIKH TUTUP :
31 DISEMBER 2011





Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Saturday, November 19, 2011

GA Saya Nak Angry Bird Keychain!

salam,
nak angry bird x??jom join GA ini..

nak join klik banner di atas ye..

jawab soala ye :
1. qienah mahu angry bird sebab qienah peminat angry bird.hihi..cute n comel sangat burung2 ini..abis dah game di main.hihi..
2. qienah suke angry bird E sebab ye berkuasa meletupkan apa sahaja.hihi..

Qienah tag :

TARIKH TUTUP :
16 DISEMBER 2011



Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

1St FAZWA Giveaway

salam,
jom join GA dari blogger baru..

klik banner di atas untuk link terus ke GA ini.

Qienah tag :


Tarikh Tutup:
30 NOVEMBER 2011

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Friday, November 18, 2011

Saya Nak Doodle FizgraphicDotCom


salam n selamat petang semua..
suke doodle x?qienah memang suke sangat2..
so jom sama2 kita join segmen apit..:)

so, sape2 nak join jom ikut sayarat kat bawah.

1. buat ENTRY yang bertajuk Saya Nak Doodle FizgraphicDotCom
dah buat tajuk 2..xcaya tengok kat atas..

2. Letak Banner doodle kat atas tue di entry korang..
tengok2..kat atas dah de bannerkan?copy je..

3. Sila Like PAGE dan PAGE ini dulu..
dah like kedua2nya..xlike sahaja tau.siap baca lagi..

4. Bagi 5 sebab kenapa anda suka doodle fizgraphic..
Qienah suka doodle apit sebabnye..

doodle apit terlalu cute miut n comel.
doodle apit FREE. kira memang pemurah le apit ni.hihi..
doodle apit de tema tersendiri. contoh cam doodle untuk raya, negeri, couple, exam n macam2 lagi.sesuai sangat.
doodle apit juga de tutorial. kira apit xkedekut ilmu, so kitorang leh belajar buat doodle juga.. tapi xdapat le buat secantik apit.huhu..
doodle apit mengikut citarasa kami. akak pernah tempah doodle dengan apit, memang doodle 2sebijik n lawa cam yang dikehendaki. 1oq ye..

6. Pastekan URL entry di ruangan komen kat bawah..
ok, siap entryni qienah akan paste entry di komen apit ye..

7. Tag 3 membe blogger korang..(lebih pown takpa)
qienah tag

8. Tarikh Tutup :
19hb November 2011 tepat jam 11.59 malam

stle dah..mudah jekan..
apalagi, sama2 join segmen ini..

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Wednesday, November 16, 2011

HADIAH UNTUK KAMU

nak hadiah x??
nak, kena le jadi followernya..

klik pic di atas untuk tau syarat2 ye..

TARIKH TUTUP:
15 DISEMBER 2011

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Giveaway " 7 Days "

salam semua..
jom join GA kat blog fiQ'Ra ni..
suke ye wak GA..:)

klik banner untuk terus ke link blog fiQ'Ra

CARA ye :

HADIAH NYE adalah :



gud luck ye..
suke cara tulisan ini..
so, k.qienah copy juga..


Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Saturday, November 12, 2011

Hati Yang Gembira :- 1st Years Anniversary Contest"

korang gembira x arini?
konpem2 gembira..ye x?nak2 ujung minggu..yg sekolah cuti..yg bekerja juga cuti..so dapt2 le relax di hujung minggu.btol x?

klik banner untuk join contest ini..

hati qienah memang gembira sesangt kerna xlm dh sekolah..pasni cuti..leh2 relax2..tp relax ke?hihi..yg pasti leh relax dari melayan kerenah murid2 yg pelbgai rgam tp yg pasti mest sunyi je lak..huhu..pepn yg pasti enjoy..:)

TARIKH TUTUP:
17 NOV 2011

qienah tag:
ye selalu juga join ape2 GA n contest bile d tag..:)

so, moga tuan blog sentiasa gembira..ok?:)

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

[11 11 11] 1st Giveaway Myna

11.11.11??de ape ye?de hadiah RM111 tau.
So, jom sm2 kita join GA dr blog myna.

klik banner untuk terus tau syarat n join GA ini.

TARIKH TUTUP:
30 NOVEMBER 2011

qienah tag :

rmai suke date yang cantik.kenape ye..:P




Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Wednesday, November 9, 2011

ALVAS BIRTHDAY GIVEAWAY

salam semua..
jom join GA ini..

klik banner untuk join ye..

TARIKH TUTUP :
23 NOV 2011

Gud luck n semoga hepi d hari ulangtahun nanti..

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Sunday, November 6, 2011

jom request doodle

salam semua..
10q cik tempe.coz nak kasi doodle..
kasi kat akak tau.hihi..

sape2 nak doodle juga klik banner ye..

ciri2 doodle qienah nak:
perempuan muslimah
xkira pakai baju kurung or berseluar/blaus.
mata yang cantik.


qienah tag :

TARIKH TUTUP:
10.11.2011, 12.01 a.m

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Ieyza Afieyna 1st Giveaway

salam semua..
jom join GA dari blog peminat kucing.banyak sangat kucing leh jumpa kat blog ini tau.hihi..

klik banner untuk tau SYARAT n HADIAH GA ini.

qienah tag :

TARIKH TUTUP:
3 Nov-16 Nov 2011

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Saturday, November 5, 2011

CONTEST WATAK KARTUN PALING COMEL

salam semua..
suke kartun x??qienah memang suke kartun..
kira memang peminat kartun le..ni umo dah suku abad tetap minat kartun.hihi..

klik banner untuk terus ke blog adik CHOPPER ~ penganjur contest ini.

pilihan kartun qienah ialah -----
tadaa o----> mashimaro..

comel x?cute jekan..arnab yang nakal.hihi.
qienah memang de banyak koleksi mashimaro tau.
dulu memang pengumpul barang2 mashimaro le.hihi.
de note bookk, tedy (besar n kecik), beg, selipar jepun dll..

so, korang minat kartun apa?
jo, join..tarikh tutup esok :
6 NOVEMBER 2011 ~ 5 petang

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

CONTEST 3 ini 1 with Aini

salam semua..
sape mahukan coklat??jom join contest ini..


klik banner untuk terus ke contest ini..

qienah letak picture di bawah..

picture lama, masa naik menara taming sari ~ melaka ~

qienah tag kekawan di bawah ini n hope korang join ye..

so semua di jemput join juga ye..gud luck semua..
Hearts

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Thursday, November 3, 2011

Giveaway My Granny Square

salam semua..
lama dah xjoin GA..jom sama2 kita join.


nak join klik banner ye..

TARIKH TUTUP :
20 NOVEMBER 2011

gud luck semua ye..

Jom sama2 pakat join CONTEST @ GA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...